🔺در خصوص رفع ابهام برای دروس عملی (تربیت بدنی، آزمایشگاه و کارگاه) در نیمسال جاری مصوبه شورای آموزشی دانشگاه به شرح زیر به اطلاع دانشجویان می‌رسد:

الف) نحوه برگزاری کلاس ‏ها: بخش تئوری و نظری دروس عملی، به صورت مجازی و در سامانه مجازی دانشگاه بر اساس نظر استاد مربوطه برگزار می ‏گردد. بخش عملی این دروس، بعد از پایان ترم و پس از صدور مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح جهت حضور دانشجویان در مرکز برگزار می ‏گردد.

🔸لازم به ذکر است چنانچه بخش عملی دروس مذکور در نیمسال تابستان (3983) برگزار شود، این دروس جزء دروس نیمسال 3982 می‏ باشد و تأثیری بر تعداد واحدهای آن ترم نخواهد داشت.

ب) نحوه ثبت نمرات: در حال حاضر و در پایان ترم جاری، نمرات دروس عملی به صورت ناتمام در سامانه گلستان ثبت می‏ گردد. پس از تشکیل بخش عملی این دروس و برگزاری آزمون‏های عملی مربوطه، نمره دروس عملی در سامانه گلستان و برای ترم 3982 ثبت می ‏گردد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!