با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاه ها، برای حل مشکل عقب‌ماندگی تحصیلی دروس گروه معارف در این ایام، دانشجویان می‌بایست از تاریخ ۱۷ اسفندماه ۹۸ لغایت ۱۵ فرودین‌ماه ۹۹ با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان “https://ec.nahad.ir” دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه” درس مجازی را بگذرانند.

جهت جبرانِ هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل ۲ جلسه از درس آموزش مجازی را بگذرانند.

مثال: دانشجویی که کلاس اندیشه اسلامی ۱، سه جلسه تعطیل شده ، از بین دروس دوره مجازی “اندیشه اسلامی۱” حداقل ۶ جلسه آموزشی داشته باشد، یا دو درس مجازی انتخاب کند که مجموع جلسات آنها حداقل ۶ جلسه باشد.

انجام آموزش مجازی مذکور توسط دانشجویان علاوه بر جبران جلسات لغو شده، ۴ نمره از ۲۰ نمره پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص خواهد داد که اِعمال آن توسط استاد مربوطه ضروری است. حتما هر درس مجازی انتخاب شده را به اتمام رسانده و گواهی نامه آن را پرینت بگیرید و در اولین جلسه تشکیل شده در سال ۹۹ به استاد مربوطه تحویل نمایید.

صدور گواهینامه منوط به گذراندن آزمون پایانی هر درس می باشد.

دانشجویان دروس مختلف بایستی مطابق با جدول پیوست دوره مجازی متناسب با درس خود را انتخاب نمایند.

مشاهده راهنمای تصویری ثبت نام در سامانه مذکور

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!