🔴در راستای جبران وقفه های پیش آمده در روند آموزش، ترم جاری دانشگاه شهرضا سه هفته تمدید شد.

🔺به همین منظور در اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و برای حفظ سلامتی اساتيد و دانشجويان، برنامه هاي آموزشي دانشگاه همچنان به صورت غيرحضوري ادامه خواهد يافت.

💢💢بر اساس تصمیم شورای آموزش دانشگاه، کلاس هاي مجازي دانشگاه تا چهارم تيرماه ۱۳۹۹ ادامه خواهد داشت و زمان برگزاري امتحانات پایانترم از ۱۰ تيرماه الی ۲۶ تیرماه ۱۳۹۹ خواهد بود💢💢

🔷ارزيابي دروس به شيوه غيرحضوري و با بهره گيري از روش‌هاي ترکيبي شامل آزمون‌هاي مستمر، تمرین، پروژه، آزمون پایانی و … انجام خواهد شد.

🔺همچنين در صورتي که با اعلام مراجع ذیصلاح تا قبل از شروع امتحانات پايان‌ترم، امکان حضور دانشجويان در دانشگاه فراهم شود، برگزاري امتحانات به شيوه حضوري امکانپذیر خواهد بود.

🔸در رابطه با این موضوع در موعد مقرر از طریق معاونت آموزشی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

🔸شایان ذکر است که شیوه ارزیابی دروس مختلف توسط اساتید مربوطه از طریق سامانه مجازی دانشگاه در روزهای آتی به اطلاع دانشجویان هر درس رسانده می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!